Så här såg min kväll ut igår, film, godis och glass. Ibland måste man verkligen bara få ta en paus och låta sig lugna ner sig lite, nu känns det lite bättre, men inte helt bra.. i morse vaknade jag klockan 7 när jag ställt alarmet för att gå till gymmet innan jag skulle till universitetet.. Jag kom upp klockan 9.. därmed hann jag inte till gymmet innan skolan utan nu f¨år jag ta det direkt när jag kommer hem i eftermiddag i ett fullt gym (ni vet hur det är  nu efter nyår) Känns sådär, är fortfarande supertrött, hängig och nedstämd, kanske är det någon brist på vitamin eller nåt som spökar. Har iallafall ätit matlådan och nu sköljer jag ner med en Celsius cola och försöker hämta lite konstgjord energi att ta med mig till gymmet, så oskönt att ha dålig energi på bendag, då vill man lägga allt man kan på passet så man kan växa lite på rätt ställe! Som tur är har ett par nya tights kommit som jag beställt från Zalando, så de ska jag hämta ut innan jag drar så jag kan ha på mig nytt, de brukar också pigga upp lite! 

Nog klagat. Nu ska jag plugga lite rättsfilosofi på vägen hem, 30 min kvar på tågresan, sen kör vi slut på benen!!

Comments (0)

En dag där ingenting är lockande, förutom godis. Träningen gick sådär, humöret har varit på botten, har bara velat legat på soffan hela dagen idag. Skulle egentligen tagit mig iväg till gymmet redan vid halv åtta imorse, istället kom jag inte ur sängen före klockan halv tio. Som sagt så saknades motivationen på gymmet, men jag tog mig igenom passet, bröst idag vilket inte är ett favoritpass heller, men det är ändå kort och gott. Kroppen är supersliten från gårdagen, körde rygg (favoritpass) och sen Grit Plyo som cardio. 

Känns som att allt blir lidande dagar som dessa, humör, träning, mat, plugg.. allt, så ikväll ska jag försöka ladda upp med en myskväll med sambon, kanske låta sig ta ett stag av och unna sig något sött ikväll och låta sig ha en sån dålig dag, som tur är har ju inte tävlingsdieten dragit igång ännu, så man får väl passa på medans man kan. Imorn är det ben, så den energin ikväll kanske man får igen som bra energi imorgon! 

Funderar på att klicka hem tävlingsskorna nu för att pika upp humöret lite, känns som att det behövs något sådant idag! 

Comments (0)

2 v på nya träningsschemat är avklarad, idag känner rumpan som ett stort blåmärke, att sitta gör aååå ont, men det ska det vara värt i slutändan (hehe) 

 Har suttit och kollat på tävlingsklackar i snart en vecka nu och velat fram och tillbaka, det är mest höjden jag känner mig osäker över, jag HATAR när det ser ut som att klackarna är för höga att gå snyggt i, så då tänker jag att en lite kortare klack är bättre, men däremot ger en högra klack en bättre hållning.. Jag ska suga på den tills i eftermiddag, sen får jag nog dra tummen ur och beställa ett par, det känns som att det är hög tid att börja titta på poseringen på riktigt. 

Idag är det en heldag på skolan som gäller och efter det väntar gym och vi börjar veckan med rygg och cardio! WOHO! 

Hade förresten en dag i veckan där jag var SÅ otaggad på träning efter jobbet, men då kom en riktig pepp-låt igång på Spotify, tänkte jag lägger in den så får ni se om den har samma effekt på er som den hade på mig. SÅ BRA!!

Comments (0)

När man går på kostschema kan det vara skönt att få lite variation ibland från det man äter varje dag. I morse var en sån dag jag inte alls kände för min vanliga frukost, så jag tänkte till och försökte få fram något alternativ till det jag ska få i mig till frukost. 

Detta recept är superenkelt, snabbt och gör 5 "oat-cups". Jag kan äta två stycken till min frukost. 

ca 120 kcal / st. 

1 stor övermogen banan - mosad

2 dl havregryn

1 stort ägg

1 tsk bakpulver

1 tsk vaniljpulver

2 dl blåbär (gärna färska, men frusna funkar)

 

Sätt ugnen på 220 grader och baka i 5 minuter, sänk sedan värmen till 190 grader och baka resterande 10-12 min. 

Vänta gärna tills de svalnat i formarna innan man tar ut dom, annars kan de ramla isär. 

Försvara gärna i plastfolie. i en matlåda,

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS